Testimonial ETZ

Teamcoaching MT zorgeenheid Chirurgie

Wij hebben met Marieke als teamcoach een Lumina traject doorlopen om de samenwerking in het MT beter te laten verlopen. Het team heeft veel over elkaar geleerd waardoor het begrip is toegenomen en daarmee de onderlinge samenwerking beter verloopt. De teamleden weten elkaar beter te vinden en in te zetten binnen hun eigen doelen.

Een oneliner aangaande Lumina:
– Lumina heeft ons de inzichten gegeven die nodig waren om elkaar te kunnen gebruiken en begrijpen om de gezamenlijke doelen te kunnen behalen-

Een oneliner aangaande jou:
– Marieke werkt flexibel en speelt in op de actuele situatie, hierdoor past Lumina voor iedereen en behaalde ze in korte tijd grote resultaten met ons team-

Referent: Organisatorisch Hoofd Zorgeenheid

Testimonial Vitalis

Marieke is samen met het team MZ aan de slag gegaan met het kleurenpallet van Lumina.
Een inspiratie volle middag met leuke afwisselende werkvormen die direct de teamkwaliteiten en valkuilen duidelijk maakt. Daarbij werd ook inzichtelijk welke kwaliteiten er nog versterkt kunnen worden in het team.

Een grote kwaliteit van Marieke is dat zij goed aansluit bij de behoeften van het team. Op een coachende manier stelt zij verdiepende vragen die aanzetten tot nadenken en reflectie. Ze creëert door haar persoonlijkheid en haar begeleidingsstijl een veilige en prettige sfeer.

Door het verkregen inzicht tijdens deze bijeenkomst hebben wij het profiel van een nieuwe collega aangepast en meegenomen in de sollicitatieprocedure. Het resultaat is dat we met deze nieuwe collega een evenwichtiger teamsamenstelling hebben bereikt.

Referent: Docent Gezondheidszorg en Welzijn

Testimonial ZAMB

In een organisatorische moeilijke tijd heeft Marieke Jacobs het beste naar boven gehaald bij het duaal management ZAMB op 6 nov 2018. De in eerste instantie kritisch bekeken profielen Lumina van een ieder “braken” het ijs en na een korte professionele introductie door Marieke ontstond er een geweldige flow, welke mijn collega’s tot op de dag van vandaag nog gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. De essentie is om terug naar je basishouding en gedrag te gaan en daarnaast te vergelijken hoe dit in de dagelijkse praktijk en in stress situaties als gedrag tot uiting komt.
De ogen gingen echt open en ook authentiek gedrag werd snel zichtbaar bij de deelnemers. Naarmate Marieke snel het vertrouwen had gewonnen werd het een open sessie met begrip voor elkaars Lumina profiel,
Marieke is een professionele teamcoach welke groepen in positieve beweging kan zetten, zelfs in lastige tijden voor organisaties.