Individuele coaching

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Veranderingen volgen elkaar in een snel tempo op. Dit vraagt om veel flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Velen van ons ervaren druk of zelfs stress om zaken goed geregeld te krijgen of hebben het gevoel geen grip meer te hebben op dat wat ze willen bereiken. Individuele coaching kan dan helpen.

In een coachtraject help ik professionals om als mens steviger in hun schoenen te staan, effectiever te worden en meer plezier te hebben in hun werk. We werken samen aan het persoonlijke doel of probleem. Men wordt geconfronteerd met het eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd, zodat men emotioneel en mentaal in beweging komt.

De professional krijgt weer een helder beeld van wie hij zelf is, wat hij wil bereiken en hoe hij het beste uit zichzelf haalt. 

Een coachtraject kan hulp bieden bij:

Work & Life balance

Personal branding

Omgaan met veranderingen

Vertrouwen op Hoofd, Hart & Buik

Managen energie-balans

Loopbaan-advies

Een coachtraject start met een intakegesprek, waarin de coachvraag en het te verwachten resultaat helder gesteld wordt. Dan volgen er drie tot vijf coachgesprekken (meer of minder naar behoefte), een gesprek duurt 1,5 uur. De afronding van het traject bevat een eindgesprek, waarin de resultaten van het traject worden besproken.

Tijdens mijn coach-trajecten zal ik, indien van toegevoegde waarde, het instrument Lumina Spark inzetten.

Contact

info@marieke-jacobs.nl   

+31 6 44 03 95 67