Coaching & Running

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat lichamelijke activiteit een gunstig effect heeft op het brein. Het brengt een aantal processen in ons lichaam op gang die stoffen produceren waardoor we ons prettiger gaan voelen. Hardlopen heeft daarnaast ook een zeer positief effect op de lichamelijke fitheid. Doordat simpelweg de conditie verbetert, wordt je minder snel moe en kun je meer aan. Dit zorgt voor een verbetering van het zelfbeeld, de zelfredzaamheid en bevordert het zelfvertrouwen.

Uit eigen ervaring weet ik dat fysieke beweging helpt ter ondersteuning in een proces van persoonlijke ontwikkeling. Hardlopen helpt mij iedere keer opnieuw om mijn hoofd leeg te maken, de grootste uitdagingen worden in stukjes gehakt tijdens mijn loop. Daar hoef ik niets voor te doen, het gaat vanzelf. Vol nieuwe energie en overzicht kom ik thuis.

Daarom zet ik mensen ook graag fysiek in beweging met het Coaching & Running concept.

 

  • Een Coaching & Running traject duurt gemiddeld 12 weken.
    Iedere week lopen we 45 tot 60 minuten samen, het tempo wordt afgestemd op de conditie.
  • Aanvullend op de loopsessies zijn er tijdens deze periode, vijf coachsessies, waarbij we met de coachvraag aan de slag gaan. Een coachsessie duurt 1,5 uur en vindt vooraf of aansluitend aan de hardloopsessie plaats.
  • Naast de hardloopsessies wordt er een schema opgesteld ter motivatie om zelf minimaal twee keer per week te bewegen.

Tijdens mijn coachtrajecten zal ik, indien van toegevoegde waarde, het instrument Lumina Spark inzetten. Meer informatie hierover is hier terug te vinden.

Contact

info@marieke-jacobs.nl   

+31 6 44 03 95 67